HFT Team NKS

Závod 9.11.2019

Sobotní (9.11.2019) HFT závod NKS jsme se snažili zajistit co nejkomfortnější zázemí pro všechny střelce, kteří dorazili Na Konec Světa i přes nepříznivé předpovědi počasí.
Takže se od rána pořádně topilo na ohništi i v kamnech. Bylo připraveno dostatek kafe a několik druhů čaje.
Trať jsme připravovali pečlivě a věříme, že se nám to povedlo. Tentokrát byla na trati měřena všem účastníkům úsťová rychlost. Během závodu došlo dvakrát k přerušení, jednou reklamace nepadající sklopky (neopodstatněná) podruhé se zvláštním způsobem lízátko zastavilo v polovině cesty ke dvěma bodům. Pravděpodobně nešťastná rána na kraj killzony.
Jinak se nikde netvořily zácpy, a celkově proběhl závod v pohodové atmosféře.
V kategorii PCP se mildot odmítl rostřelovat o třetí místo s Johnem Steelem, (už se prostě nechtělo no) tím pádem připadlo třetí místo Johnovi.
Po návratu z tratě do vyhřáté boudy a k udržovanému ohni jsme se zahřáli vynikající bramboračkou kterou zajistil Brooke.
Úžasné fotografie z průběhu závodu na stránkách dvorního pana fotografa
Miroslava Ondříška
(Velké díky)
Foto ZDE

Okolo osmé hodiny večerní, po úplném setmění proběhlo druhé kolo nočního HFT, kterého se zúčastnilo pět střelců, do konce však došli jen čtyři v závodě.
Šogun pravděpodobně vlivem dlouhé páteční cesty, odpoledního vítězství v kategorii pružin, a mlhy která se první hodinu nočního závodu dala skoro krájet, odstoupil i po skvělém začátku, protože to oči zkrátka nezvládly.
A jak to vše dopadlo.
Kategorie Junior
1. Mrožík
2. Ellis
3. Lůca

Kategorie PCP
1. Termit
2. Kubajzz
3. John Steele

Kategorie Pružinových vzduchovek
1. Šogun
2. Čáďa
3. Pavel

Noční HFT
1. John Steele
2. Arim
3. Čáďa

Děkujeme všem zúčastněným za milou návštěvu, za vaši přízeň a těšíme se na vás zase příště.
Váš HFT Team NKS

Vítězové kategorie Pružiny

Vítězové kategorie PCP

Vítězové kategorie Junior

Noční HFT

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky